Politika Të enjten opozita sërish para Parlamentit në protestë

Të enjten opozita sërish para Parlamentit në protestë

| Nga American Eye
Shpërndaje

Opozita ka vendosur që të thërrasë protestë të enjten para parlamentit.

Mësohet se protesta do të nisë në orën 9:30, ndërsa në 10 është parashikuar të nisë edhe seanca parlamentare.

Nga 16 shkurti opozita ka organizuar 6 protesta para Kryeministrisë dhe parlamentit. E fundit ishte më 21 mars para parlamentit.