Aktualitet “Të ka mami zemër”, Endri Dumani përqafon nënën e dajën pas kthimit...

“Të ka mami zemër”, Endri Dumani përqafon nënën e dajën pas kthimit nga ferri

Endri Dumani përqafon nënën e dajën pas kthimit nga ferri. Ky ka qenë një moment shumë prekës, ku nëna e Endrit e takonte atë pas 7 vitesh.

“Të ka mami zemër”, dëgjohet të thotë e ëma. Fëmija takohet më pas edhe me të afërmit e tjera.

Ndërkohë kryeministri Edi Rama për të ‘çliruar’ situatën, nuk ngurroi të tregonte një batutë që Endri i kishte thënë.

“E di ça më tha. Më tha qenke plak ti tha. Besoj se do ta sjellim dhe vajzën. Te jeni të gëzuar. Por besoj se shumë shpejt do ta sjellim edhe vajzën”, tha Rama.