Extra Të rinjtë amerikanë injorojnë koronavirusin (FOTO)

Të rinjtë amerikanë injorojnë koronavirusin (FOTO)

Pavarësisht se SHBA ka shpallur gjendjen e emergjencës nga koronavirusi, të rinjtë amerikanë po i shijojnë në maksimum pushimet e pranverës.

Plazhet në Florida janë plot, edhe pse autoritetet kanë këshilluar që mos të ketë grumbullime me më shumë se 10 persona.

Në këtë shtet ka 192 raste me koronavirus dhe 6 viktima.

Në Plazhin Jugor, më i famshmi i Plazhit të Majemit, mijëra të rinj u grumbulluan për pushimet, me baret dhe restorantet që të shtunën ishin hapur.