Aktualitet Tensioni tek “Petro Nini”, shkarkohet drejtori i Policisë së Tiranës

Tensioni tek “Petro Nini”, shkarkohet drejtori i Policisë së Tiranës

Shkarkohet nga detyra, drejtori i Policisë së Tiranës, Kastriot Skënderaj. Lajmi bëhet i ditur nga ministri i Brendshëm, Sandër Lleshaj.

Vendimi i kreut të Policisë së Shtetit për lirimin nga detyra të drejtuesit të Policisë së Tiranës është reagimi i duhur.

Nuk mjafton që Policia të jetë ligjërisht në rregull. Prej saj kërkohet më shumë.  Ajo duhet të jetë dhe me mendje e zemër në lartësinë që e kërkon ndjeshmëria dhe interesi i publikut. Jo si sot, tek rruga e shkollës “Petro Nini“!