Sport Tërmeti, kampionati rumun i futbollit solidarizohet me Shqipërinë

Tërmeti, kampionati rumun i futbollit solidarizohet me Shqipërinë

Liga rumune e Futbollit Profesionist (LPF) i është bashkuar thirrjes së Ambasadës për solidaritet me popullin shqiptar në këto momente të vështira dhe te gjitha ndeshjet e kampionatit rumun të futbollit të kësaj fundjave, fillojnë me një banderolë të mbajtur nga lojtarët, ku afishohet “Pray for Albania” dhe e-albania.al/donate.

Ndeshja e parë e kësaj jave ku u tregua solidariteti ishte ajo mes Steauas së Bukureshtit dhe Gaz Metanit, që u luajt në stadiumin “National Arena” të kryeqytetit rumun.