Extra Tërmeti në Kaliforni: moderatorja televizive futet nën tavolinë…live (video)

Tërmeti në Kaliforni: moderatorja televizive futet nën tavolinë…live (video)

“Mendoj se duhet të qëndrojmë nën tavolinë”, tha Sara Donchey, një moderatore televizive në Los Anxhelos, e cila në rrethana transmetimi live u ballafaqua së bashku me partnerin e saj me lëkundjen e tërmetit që ra së fundi në Kaliforni.

Dhe kështu veproi…