Extra Testi me pyetjet argëtuese, që zbulon shumë për të ardhmen tuaj

Testi me pyetjet argëtuese, që zbulon shumë për të ardhmen tuaj

Nëse do tregoheni të drejtë, ky test do t’ju thotë shumë të vërteta për të ardhmen tuaj.

Pasi të shkruani përgjigjet në një letër, lexoni shenjat e horoskopit si më poshtë.

9 PYETJE

1 – Cila është ngjyra që ju pëlqen: E kuqja – e zeza – blu – jeshile – e verdha

2 – Shkronja e parë e emrit tuaj?

3 – Muaji në të cilin keni lindur?

4 – Kë pëlqeni më shumë? Të zezën apo të bardhën?

5 – Emrin e dikujt, i cili është i së njëjtës gjini më ju?

6 – Numri juaj favorit?

7 – Kë pëlqeni më shumë? Kalifornia – Florida?

8 – Kë pëlqeni liqenin apo oqeanin?

9 – Thoni një dëshirë me mend!

DHE PËRGJIGJET VIJOJNË… Lexoni parashikimin, sipas numrave.

1 – Nëse keni zgjedhur ngjyrën;

Kuqe: Jeni në gjendje alarmi dhe e keni jetën të mbushur me dashuri.

Zezë: Jeni i mbyllur dhe agresiv.

Jeshile: Shpirtin e keni të qetë dhe jeni në terezi.

Blu: Jeni spontan, plot me puthje, dashuri dhe jeni njeri me sedër.

Verdhë: Jeni njeri i/e lumtur. Atyre që janë me humor të keq i jepni këshilla pozitive.

2 – NËSE SHKRONJA E PARË ËSHTË:

A-K Në jetën tuaj ka dashuri me bollëk dhe miqësi të shumta.

L-R Mundoheni ta shijoni jetën në maksimum, së shpejti jeta juaj do të rifillojë nga e para.

S-Z Keni dëshirë të ndihmoni të tjerët, e ardhmja juaj premton shumë.

3 – NËSE MUAJI QË KENI LINDUR ËSHTË:

Janar – Shkurt – Mars: Viti do të vijë i bukur për ju. Do të zbuloni se do të bini në dashuri me një person, i cili nuk ju ka shkuar kurrë në mend.

Prill – Maj – Qershor: Do të bëheni zotërues në një lidhje dashurie, e cila do të zgjasë në pafundësi.

Korrik – Gusht – Shtator: Do të kaloni një vit shumë të bukur ndër të tjera do të përjetoni eksperienca, të cilat do t’jua ndryshojnë jetën që nga rrënjët.

Tetor – Nëntor – Dhjetor: Dashuria do të jetë e mrekullueshme, do të gjeni njeriun e ëndrrave.

4 – NËSE KENI ZGJEDHUR

E zeza: Jeta juaj do t’i drejtohet një mënyre krejt tjetër. Kjo do të jetë gjëja më e mirë dhe nga ky ndryshim ju do të jeni të kënaqur.

E bardha: Zotëroni miq të cilët ju plotësojnë dhe mund të bëjnë çdo gjë për ju, por ndoshta ju nuk e keni kuptuar këtë.

5 – KY PERSON ËSHTË MIKU JUAJ MË I MIRË.

6 – KY NUMER QE ZGJODHET TREGON NUMRIN E MIQVE NË JETËN TUAJ.

7 – NËSE KENI ZGJEDHUR:

Kaliforninë: Ju pëlqejnë aventurat.

Florida: Jeni një person paksa përtac.

8 – NËSE KENI ZGJEDHUR:

Liqen: Jeni një person shumë i lidhur me të dashurin/dashurën, por edhe me miqtë e familjen.

Oqean: Spontan dhe keni dëshirë t’i bëni të tjerët të ndihen mirë.

9 – DËSHIRA JUAJ DO TË PLOTËSOHET NËSE PUNONI SHUMË DHE VARET PAK NGA REZULTATET MË LARTË