Aktualitet Tirana 3 ditë pa drita, zonat dhe oraret

Tirana 3 ditë pa drita, zonat dhe oraret

OSHEE njofton se në datat 11, 12 dhe 13 shtator do ketë një ndërprerje të energjisë në kryeqytet për shkak të punimeve në kabinat elektrike.

Zonat dhe oraret vijojnë si më poshtë:

1 shtator

09.00-15.00
rruga “Hoxha Tahsim”, pjeserisht Sheshi Xhamllikut

12 shtator

09:00-15:00
Rruga e Elbasanit, rruga “Bako Dervishaj”, rruga “Mustafa Lleshi”

11-13 shtator

10:00-12:00
Autostrada Tiranë-Vorë krahu majtas, Bizneset përgjatë Autostradës pjesërisht, rruga “Butrinti”, rruga “Shaqo Deraj” pjesërisht