Aktualitet Tryeza e darkës minimaliste e Elvis Naçit që merr mijëra komente

Tryeza e darkës minimaliste e Elvis Naçit që merr mijëra komente

Është njeriu më me ndikim në Shqipëri. E dëshmon ndjekja në rrjete sociale, komentet dhe liket. Ka edhe kritikë, por ka më shumë ndjekës e njerëz që e duan Elvis Naçin. Imamin e duan sidomos moshat e reja.

Një tavolinë me sallatë dhe supë, gruan dhe tre fëmijët është urimi i familjes së tij për Fiter Bajram.

Ai shkruan: “Gezuar ❤❤❤ ! Zot na i prano te gjitha veprat e mira qe beme ne Ramazan, begatoi, fali dhe meshiroi te gjithe Besimtaret per Fiter Bajram! Amin”.

Vetëm kaq dhe komentet janë me mijëra.