Sport UEFA heton Luftëtarin për trukim ndeshjesh

UEFA heton Luftëtarin për trukim ndeshjesh

Pas Skënderbeut, edhe një tjetër skuadër shqiptare përfundon në radarët e UEFA-s, zyrtarisht për ndeshjet e dyshuara për trukim.

Bëhet fjalë për skuadrën e Luftëtarit, që sezonin e kaluar veror mori pjesë në kompeticionet e UEFA-s, e më saktë në Europa League, duke u eliminuar që në raundin e parë nga skuadra letoneze e Ventspilsit.

Top Channel ka mundur të sigurojë një kopje të “e-mail”-it që qeveria europiane e futbollit ka sjellë për institucionet shqiptare dhe klubin gjirokastrit.