Kulturë “Urimi” i Migjenit për Vitin e Ri botohet në prestigjiozen “Le Courrier...

“Urimi” i Migjenit për Vitin e Ri botohet në prestigjiozen “Le Courrier des Balkans”

Portali prestigjioz i frankofonisë në Ballkan Le Courrier des Balkans” ka botuar sot shkrimin e njohur të Migjenit për Vitin e Ri.

Shkrimi është përthyer në frëngjisht nga blogeri Aurenc Bebja.

Bebja prej kohësh sjell në shtypin shqiptar shkrime të rralla nga arkivat e medieve franceze për Shqipërinë dhe personalitetet shqiptare.

Shkrimin frëngjisht të Migjenit mund ta lexoni këtu, ndërsa në shqip këtu.