Extra Vajza, doni të kënaqni partnerët? Ja çfarë duhet të bëni

Vajza, doni të kënaqni partnerët? Ja çfarë duhet të bëni

128
0
Shpërndaje

Nëse ka një gjë që vajzat nuk pranojnë kurrë është të kontrollohen ose të jenë të varura nga meshkujt në shtrat.

Ama, kur vjen puna te kënaqësia është e nevojshme të bëjnë kompromis.

Mjafton që vajzat të bëjnë këto 6 gjëra, që në pamje të parë nuk janë gjërat më të vështira dhe çdo gjë është në rregull.

1- Thojini partnerit fjalë të pista në shtrat!

2- Lëreni veten nën kontrollin e tij!

3- Jini ju të parat që nisni pozicionet e reja!

4- Surprizojini me pozicione apo gjëra të reja dhe të ndryshme!

5- Lëreni t’ju shohë (zgjidhni pozicione që ai ka mundësi t’ju shohë jo vetëm pjesët intime)!

6- Jepini pica, ëmbëlsira…në shtrat!

Komento

Shkruani komentin tuaj
Ju lutem fusni Emër-in