Extra Vajza e Steve Jobs godet Apple: iPhone 14 nuk ka asnjë ndryshim...

Vajza e Steve Jobs godet Apple: iPhone 14 nuk ka asnjë ndryshim nga iPhone 13

Nëse ka dikë që Apple mund të dojë t’i lërë përshtypje, është vajza e Steve Jobs, por fakti është se ajo nuk është aspak e mahnitur nga iPhone i ri që ajo mendon se është pothuajse i njëjtë me të mëparshmin.

Eve Jobs, vajza e Steve dhe Laurene Powell Jobs, reagoi ndaj njoftimit të Apple të së mërkurës për iPhone 14 të ri duke postuar një meme dhe duke shtuar dyshimet e saj.

Eva në thelb thotë se njerëzit që duan të përditësojnë iPhone 13 në iPhone 14 nuk do të kenë asnjë ndryshim.

Shumë njerëz në komente janë kryesisht dakord me Evën. Disa njerëz po vënë në dukje se shumë nga specifikat e teknologjisë midis iPhone 13 dhe 14 janë të njëjta duke përfshirë madhësinë e ekranit, shpejtësinë e rifreskimit, hapësirën ruajtëse, CPU dhe kamerat.

Kjo është një deklaratë e hapur nga Eva, por meqenëse shumë njerëz besojnë se inovacioni i Apple mori një goditje kur Steve vdiq, goditja që vajza e tij po i jep Apple është shumë e fortë.