Extra Valbona Selimllari prezanton motrën, duken “si dy pika uji”

Valbona Selimllari prezanton motrën, duken “si dy pika uji”

Valbona Selimllari është sigurisht një nga të paktat femra të televizionit që mbetet njëlloj e bukur me vitet, por mesa duket bukuria është karakteristikë e të gjitha motrave.

Sot, ajo ka pozuar me njërën prej tyre, Arlindën dhe të gjithë komentuesit vënë në pah ngjashmërinë e tyre të madhe.

“Si dy pika uji”, thonë ata, apo shkojnë dhe më tej duke shprehur dyshimin fillestar mos në foto ishte pasqyrimi i Bobit. E, jo, jo, në familjen e tyre, të gjitha janë të bukura dhe…nuk njohin moshë!/Class/