Politika VIDEO: Dashuri e vërtetë / Militanti dhe Basha

VIDEO: Dashuri e vërtetë / Militanti dhe Basha

Protesta e PD ka dhe momentet e veta gazmore.

Shumë qytetarë që dalin në shesh ekzaltohen dhe hera herës humbasin dhe kontrollin.

Shikoni në videon më poshtë se sa e do Lulzim Bashën ky militant.

Komentet i bëni vetë…