Sport VIDEO/ Driblimi që fitoi urrejtjen e të gjithë tifozëve

VIDEO/ Driblimi që fitoi urrejtjen e të gjithë tifozëve

Një lojtar i Ajax ka arritur që me një driblim të fitojë urrejtjen e të gjithë tifozëve të futbollit.

Joel Veltman kishte topin në këmbë kur pa një shokun e tij të shtrirë në tokë për shkak dëmtimi. Ai i kërkon kundërshtarit që ka përballë që të ndalohet loja.

Kur kundërshtari ndalon, Veltman i ikën me shpejtësi dhe kroson topin në zonë. Një veprim për të ardhur keq…