Kuriozitete Video: Ja shembulli pse forca e Nokia 3310 nuk është një mit

Video: Ja shembulli pse forca e Nokia 3310 nuk është një mit

Legjendat për forcën dhe qëndrueshmërinë e Nokia 3310 janë diçka që tregohet për vite me rradhë.

Disa thonë se ky telefon ra nga kati i tretë, të tjerët ranë në një enë me ujë e bateria zgjati me ditë.

Vetëm qielli është kufiri, sipas tregimeve të përdoruesit, për këtë telefon.

Një video e postuar në mediat sociale tregon se sa i vërtetë është ky telefon në mitin e tij. Një zejtar i aftë bëri një çekiç me një Nokia 3310!

Shikoni pamjet që tregojnë se përse shumë e konsiderojnë Nokia-n telefonin më të fortë në botë.