Extra VIDEO: Shikon lajmet dhe zbulon se gruan e kishte … prostitutë

VIDEO: Shikon lajmet dhe zbulon se gruan e kishte … prostitutë

Një burrë zbuloi që bashkëshortja e tij ishte prostitutë pasi ajo u arrestua dhe gjithçka u transmetua direkt në televizion, pas një bastisje së një hoteli.

Igor Alexeev nuk kishte as idenë më të vogël për punën që bënte gruaja e tij, derisa pa në lajme një bastisje të policisë në Bashkortostan në Rusi.

Pas kësaj ai bëri një kërkim të thjeshtë në internet dhe kuptoi që gruaja e tij Maria ishte e listuar si njëra nga vajzat që ofronte disa shërbime seksual,.

Alexeev tani është duke u munduar që të marrë një urdhër nga gjykata, përmes së cilit i ndalohet Marias ta takojë vajzën e tyre gjashtëvjeçare.

Maria ka thënë që bashkëshorti i saj nuk ishte në gjendje që të ofronte mbështetje financiare për familjen, prandaj edhe ishte detyruar të punonte si prostitutë.