Sport Videoja fantastike: Si u “zbulua” kameramani më i shpejtë në botë

Videoja fantastike: Si u “zbulua” kameramani më i shpejtë në botë

Hao Xiaoyang është kameramani më i shpejtë në botë.

Ky student i Fakultetit të Sporteve dhe Edukimit Fizik ishte përgjegjës për filmimin e garës në 100 metra gjatë një gare universitare në Kinë, por ai i përfshi profesionalisht dhe vetë në të duke u shndërruar hit.

Detyra e tij ishte të vraponte përgjatë pistës në përputhje me konkurrentët për të ofruar kënde anësore si shkrepjet e kamerave automatike të instaluara në stadiume, por Xiaoyang ishte më i shpejtë edhe se atletët.