Kuriozitete Videoja që është shikuar nga 19 milion persona: Çfarë i ndodhi një...

Videoja që është shikuar nga 19 milion persona: Çfarë i ndodhi një amerikani në brigjet e Alaskës?

Amerikani Brad Rich ishte me një anije në brigjet e Alaskës kur dëgjoi diçka afër saj.

Ai mendoi se cili mund të ishte ai tingull dhe vendosi të nxirrte aparatin e tij dhe të regjistronte gjithë ngjarjen. Ai së pari filmoi një numër të madh pulëbardhash që fluturonin mbi det.

Pas një minutë xhirimi të tyre, ai ktheu kamerën në të majtë dhe arriti të kapë kurrizin e rreth 15 balenave që nxirrnin kokat nga uji.

Ata ishin vetëm disa metra larg anijes, Brad nuk mund t’u besonte syve të tij.

Shikoni videon, e cila është xhiruar pesë vjet më parë, por është akoma virale dhe sot, duke kapur shifrën e 19 milion shikimeve.