Extra Viraliteti i vonuar i një dragoi që gëlltit majmunin në pak minuta

Viraliteti i vonuar i një dragoi që gëlltit majmunin në pak minuta

Një video e lëshuar në Youtube në vitin 2017, po ndodh që tani, 2 vjet më pas, të bëhet virale në internet. Aty shihet një dragua se si e gëlltit në pak minuta një majmun.

Një video mjaft tronditëse e hardhucës më të madhe për të jetuar në botë po zgjerohet vetëm në internet tani, edhe pse u ngarkua përsëri në vitin 2017.

Fjala është për dragoin Komodo, hardhuca më gjigande në botë, e cila rritet deri në 3 metra dhe peshon deri në 120 kg. Këto dimensione të mëdha i atribuohen metabolizmit të ngadaltë.