Aktualitet Vjehrri pendohet në gjykatë : Më shau dhe un nuk e di...

Vjehrri pendohet në gjykatë : Më shau dhe un nuk e di çbëra më pas

“M shau dhe un nuk e di b ra m pas. Por jam i penduar”. Me k to fjal sht shfaj suar para gjykat s s Krimeve t R nda 75 -vje ari Noc Tota, i cili pak dit m par vrau me mjete t forta nusen e djalit, Vera Tota.

P r shkak t mosh s s thyer t t moshuarit gjykata e anashkaloi solemnitetin dhe nuk nd rhyri me k rkes n q ai t respektonte trup n gjyq sore duke hequr kapelen.

I moshuari i shpjegoi gjykat s se grindjet n sht pin e tyre ishin prezente p rdit , nd rkoh q viktima nuk i respektonte dhe nuk u sh rbente.

Por p r prokurorin Noc Tota ka kryer vrasje p r shkak t marr dh nieve familjare, nj vep r kjo q parashikon d nimin nga burgim i p rjetsh m deri n minimumin 35 vjet n se aplikohet gjykimi i shkurtuar.

Pas grindjes s radh s Vera Tota, n n e dy f mij ve u q llua me lev nga vjehrri . Krimi ndodhi n oborr, m ngjesin e 3 majit teksa pjesa tjet r e familjes ishte n gjum .

Pasi kan jetuar me qera n La , viktima ishte kthyer me bashk shortin p r t jetuar me prind rit e tij n fshatin Zhej t Kurbinit.