Aktualitet Vlorë/ I vdes foshnja në bark, kallëzim ndaj mjekëve

Vlorë/ I vdes foshnja në bark, kallëzim ndaj mjekëve

Dit n e djeshme, n Policin e Vlor s sht b r nj kall zim penal ndaj disa mjek ve t maternitetit t Vlor s, p r shkak se dyshohen se jan shkaktar t vdekjes s nj foshnje t pa lindur. Ngjarja ka ndodhur disa dit m par n maternitetin e Vlor s.

Panorama m son se ka qene shtetasi F.H, 36 vje , i cili ka b r kall zim se m dat 27.05.2017, bashk shortja e tij, gruaja me inicialet P.H, 31 vje , ka kryer vizit n Maternitetin e Vlor s.

Referuar d shmis se bashk shortit te saj ne Polici, ai ka deklaruar se mjek t nuk kan dh n p rgjigje bind se p r vdekjen e foshnj s, pohon Panorama . Sipas bluve, u referuan materialet n Prokurorin e Rrethit Gjyq sor Vlor , p r vler sim dhe po punohet p r dokumentimin e plot t ngjarjes. Neni 96 i Kodit Penal.