Politika Yuri Kim viziton Tropojën në përfundim të detyrës së saj në Shqipëri

Yuri Kim viziton Tropojën në përfundim të detyrës së saj në Shqipëri

Lamtumira e Yuri Kim! Ambasadorja amerikane viziton Tropojën në përfundim të detyrës së saj në Shqipëri

Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Yuri Kim vizitoi Tropojën për të nisur procesin e lamtumirës në përfundim të detyrës së saj në Shqipëri.

Gjatë vizitës së saj në Bajram Curri, ajo u takua me qytetarë të zonës, duke shprehur mirënjohjen dhe dashurinë e saj për Tropojën si një nga vendet e saj më të pëlqyera në Shqipëri.

Duke vënë në dukje rrënjët e saj familjare në malësi, ambasadorja Kim falënderoi tropojanët për mikpritjen e tyre të ngrohtë dhe u tha atyre: “Kur jam me ju, ndiej se jam me familjen time.”