Horoskopi Zakonet më të këqija të shenjës së Ujorit

Zakonet më të këqija të shenjës së Ujorit

I lodhur nga lajmet: Ujori shqetësohet për lajmet dhe drejtimet e botës, por zakonisht në një mënyrë shqetësuese. Ujori mund të mërzitet nga lajmet dhe të humbasë besimin tek bota.

Luan shumë: Nëse humbisni shumë kohë duke luajtur, sigurohuni ta kundërbalanconi këtë zakon me gjëra të tjera. Ujori mund të përhumbet në botën teknologjike.

Humb shumë kohë online: Keni një zakon shumë të fortë të të naviguarit në internet dhe për t’u përhumbur aty. Mund të kaloni orë të tëra duke parë postimet e Instagramit ose duke lexuar blogje.

Fle deri vonë: Nëse flini deri pas orës 2 të drekës, kujdes. Ujori nuk është shenja më e mirë e kujdesshme për shëndetin. Mendja e tyre është gjithmonë e zënë sa harrojnë të hanë, të ushtrohen fizikisht dhe të flenë.

E ka kokën në re. Rreth 5 tema njëherësh mund të rrotullohen në kokën e ujorit. Dhe kjo mund t’i japë përshtypjen se është ‘out’.

Sugjerim: Nëse mendoni që këto zakone duhen riparë, merrni pak kohë për t’u kujdesur për veten. Do të mund të shkonit për të fjetur pak më herët sot? Si thoni ta provonit?