Aktualitet Zbardhet arsyeja e masakrës së Selenicës: Sherri nisi pas festës së fshatit

Zbardhet arsyeja e masakrës së Selenicës: Sherri nisi pas festës së fshatit

Ngjarja e pasdites s t premtes oi n humbjen e 8 jet ve.

Ridvan Zyka, me kallashnikov u mori jet n 8 an tar ve t fisit t tij me t nj jtin mbiem r.

Arsyeja q oi autorin n k t krim t friksh m, mendohet t jet nj konflikt p r pron n.

Ai vrau v llain e gjyshit, bashk shorten e tij, dy djemt e iftit dhe nipin e mbes n 14 dhe 6 vje e.

Ngjarja q mund t cil sohet si nj nga m t r ndat n vend gjat dekadave t fundit, nuk ka si autor nj person me probleme mendore.

M sohet se Ridvan Zyka nuk njihej si i till , por si nj p rdorues droge.

Sherri, si m sohet nga hetuesit, nisi pas fest s s fshatit.

Autori ka debatuar me nj r n nga viktimat p r nj gardh, prej s cil s sht ofenduar, e n gjakftoht si e sip r ka shkuar t marr arm n me t cil n kreu aktin makab r.

Pasi kreu vrasjet, Ridvan Zykaj u largua me shpejt si nga vendngjarja.

Policia e Vlor s e kapi at me ndihm n e Forcave t Nd rhyrjes s Shpejt dhe RENEA-s, pasi rrethoi t gjith zon n p rreth fshatit Resulaj.

Ekspert t e policis nuk kan ende nj motiv t qart t shkakut t ngjarjes.

N asnj ngjarje tjet r t r nd kriminale n Shqip ri, pas viteve 90, nj autor i vet m nuk ka shkaktuar k t num r t lart viktimash.

Policia njoftoi k t m ngjes se Ridvan Zykaj u shoq rua n Komisariatin e Vlor s, ku m pas do t iu n nshtrohet edhe testeve p r sh ndetin e tij mendor.

Akuza q bie mbi autorin e krimit sht vrasja n rrethana cil suese ndaj dy ose m shum personave .