Bota Zbulimi: I ndjeri Bush “rriti” një fëmijë filipinas pa ia thënë askujt

Zbulimi: I ndjeri Bush “rriti” një fëmijë filipinas pa ia thënë askujt

Për më shumë se 10 vjet, ish-presidenti i ndjerë Bush, i cili ndërroi jetë pak ditë më parë në moshën 94-vjeçare, ka ndihmuar fshehtas një fëmijë filipinas, që vetëm tani është zbuluar.

Sipas organizatës humanitare Compassion International, ka qenë vetë 17-vjeçari filipinas ai që ka dëshmuar se në moshën 7-vjeçare ka qenë në kontakt me Bush Plakun dhe prej tij më pas, për 10 vjet rresht, është ndihmuar me gjithçka ka patur nevojë, që nga ushqimie veshja, de deri te shkollimi.

Për këtë akt të rrallë bamirësie, as familja Bush nuk ka qenë në dijeni.