Kryesore Zgjedhjet lokale/Militantë të opozitës, protesta paqësore në Tiranë

Zgjedhjet lokale/Militantë të opozitës, protesta paqësore në Tiranë

Protestuesit e opozitës së bashkuar po protestojnë sot në disa qendra votimit në Tiranë.

Fillimisht ata janë paraqitur pranë Shkollës së Baletit me pankarta nëpër duar dhe vuvuzela, duke bërë thirrje për bojkot. Më pas janë spostuar drejt Parlamentit, për të vijuar drejt shkollës “Fan Noli”. Protestuesit do të shkojnë tek të gjitha qendrat e votimit të njësisë numër 8., për të kundërshtuar zgjedhjet lokale.