Kuriozitete Zhdukja e njerëzimit! Mos e humbisni këtë video interesante për ndotjen e...

Zhdukja e njerëzimit! Mos e humbisni këtë video interesante për ndotjen e planetit

Planeti po bëhet më i ndotur. Fotografitë e kafshëve të vdekura për shkak të ndotjes së tepërt po shpërndahen në rrjetet sociale.

Akullnajat po shkrihen, pyjet po zhduken, dhe shumica e njerëzve ende mendojnë se nuk është shqetësimi i tyre.

Filmi i shkurtër i Steve Cuts Turning Point ka kthyer perspektivën e shkatërrimit të mjedisit dhe ndryshimit të klimës.

Konkretisht, në film kafshët jetojnë, punojnë dhe sundojnë botën, ndërsa njerëzit janë në vendin e tyre, duke u shfaqur të kërcënuar pikërisht nga sjellja e tyre.

Shikoni këtë film të shkurtër dhe mendoni të gjithë për fatin që na pret.