Extra 10 karakteristikat te femrat që çmendin meshkujt

10 karakteristikat te femrat që çmendin meshkujt

E keni menduar ndonjëherë se çfarë ju bën tërheqëse para një mashkulli. Studimet shkencore kanë zbuluar se janë këto karakteristika:

1)Buzët

Në Universitetin e Mançesterit, zbuluan se buzët janë ndoshta pika më tërheqëse e një femre. Dhe mesa duket një buzëkuq me ngjyrë të kuqe ndez mijëra fantazi.

2)Sytë

Ju e dini që sytë janë pasqyrë e shpirtit. Ato janë të parët që zgjerohen kur ka një tërheqje fizike dhe mendore.

3)Dhëmbët

Nuk janë një gjë për t’u nënvlerësuar. I njëjti hulumtim ka konkluduar se dhëmbë të bardhë pas një buzëqeshje, është një nga gjërat që meshkujt admirojnë tek një femër.

4)Buzëqeshja

Natyrisht, nuk kishte se si të ndodhte ndryshe. Çfarë më mirë se buzëqeshja tërheq më tepër se një magnet? Ajo sjell gëzim, entuziazëm, dashurinë e jetës.

5)Zëri akut

Mesa duket zërat akutë konsiderohen si më seksit. Ato janë të lidhur me femra me një trup të vogël dhe më tërheqëse.

6)Gjuha e trupit

Ju duhet të hulumtoni nëpër libra më shumë në këtë pikë, por trupi ynë flet më qartë se zëri ynë.

7)Të sigurta në vetvete

Të mos jenë në mëshirë të “dallgëve” të jetës ose të vrara nga ankthi. Mashkulli dëshiron të shohë një femër të sigurt, me besim të plotë në aftësitë e saja.

8)Simetria e fytyrës

Sipas studiuesve, simetria e fytyrës është një nga pikat e forta që tërheq meshkujt.

9)Bel i hollë

Çfarë është më shumë erotike se të vësh duart mbi një bel të harkuar dhe të strukturuar mirë? Format e theksuara janë ëndërr e çdo mashkulli.

10)E kuqja fiton!

Meshkujve u janë treguar fotografitë e të njëjtës femre, e veshur me një fustan blu dhe tjetra me një fustan të kuq. Sipas rezultateve, e kuqja u vlerësua si më tërheqëse dhe seksualisht më e dëshirueshme.