Horoskopi 12 gjërat që iu sjellin mbarësi në shtëpinë tuaj

12 gjërat që iu sjellin mbarësi në shtëpinë tuaj

Ka disa gjëra në jetë ndaj të cilave nuk mund të kemi kontroll absolut, prandaj i mbajmë shpresat tek “fati”! Ju ndoshta keni dëgjuar për teknikën feng shui, artin e lashtë kinez të rregullimit të objekteve për të arritur harmoninë dhe ekuilibrin.

Por, kjo është vetëm një nga metodat që ndihmojnë për të tërhequr, fat, shëndet dhe pasuri. Ka edhe disa hapa më të lehtë nga sa i mendoni ju që mund të sjellin fat të mirë, vetëm nëse shtoni objekte apo sende të caktuara. Lule, patkua, kristale janë vetëm disa prej tyre…Le të zbulojmë një listë me 12 gjëra që sjellin mbarësi në shtëpinë tuaj!

-Akuariumi – Bollëk dhe shëndet të mirë

-Shatërvan si suvenir- Zhvillim dhe normalizim të situatave

-Ornamente që lëvizin sipas erës- Ndryshim pozitiv dhe rritje personale

-Kristale- Pasuri, bollëk, shëndet i mirë dhe ekuilibër

-Bimë- Ekuilibër, harmoni dhe fat i mirë

-Suvenir me dragoin Pi Yao– Forcë, mbrojtje dhe pasuri

-Objekte me mace– Bollëk, pasuri dhe fat i mirë

-Suvenir me kalin Dala– Fat, forcë dhe dinjitet

-Dora Hamsa- Mbrojtje, lumturi dhe harmoni

-Patkua kali- Zhvillim, fertilitet (lindshmëri) dhe mbrojtje

-Një tas me fruta dhe agrume– Shëndet, pasuri, bollëk

-Objekte si elefant- Mençuri dhe pasuri