Shëndet 5 super-ushqimet, që ju ngadalësojnë plakjen

5 super-ushqimet, që ju ngadalësojnë plakjen

Ekspertët tani thonë se kanë gjetur pesë “superushqime” që çdo femër duhet t’i konsumojë për të vonuar procesin e plakjes.

Portokalli, molla, dardha, sallata jeshile dhe arrat mund t’i lejojnë gratë të mbeten aktive, për të ruajtur lëvizshmërinë dhe të jenë në formë edhe me kalimin e viteve.

Lëngu i portokallit gjithashtu ka një efekt pozitiv.