Extra 7 shenja që partneri ju tradhton

7 shenja që partneri ju tradhton

Jo të gjithë kanë fatin të kenë marrëdhënie të suksesshme dhe partnerë besnikë.

Njerëzit që janë mashtruar kanë treguar se partneri i tyre i ka tradhtuar, nëpërmjet këtyre shenjave.

1. Ndryshon sjellje papritmas.

2. Ju nuk jeni e para që ju mashtron, zbuloni rastësisht se këtë gjë e ka bërë edhe shumë herë të tjerë .

3. Nuk do të dalë kurrë në foto më ju, pasi do i sjellë pasoja.

4. Gënjejnë për vendin ku ndodhen, nuk tregojnë kurrë të vërtetën.

5. Kur bëhet fjalë për paratë sepse fsheh diçka.

6. Nuk ju merr me miqtë e tij asnjëherë. Këtu ka diçka që nuk shkon, pra ka një marrëdhënie tjetër dhe nuk dëshiron që ju të jeni pjesë e miqve të tij.

7. Është shumë i rezervuar me telefonin.