Politika 8 Marsi, ambasadorja Kim: Gratë shqiptare meritojnë mirënjohje dhe respekt

8 Marsi, ambasadorja Kim: Gratë shqiptare meritojnë mirënjohje dhe respekt

Yuri Kim, ambasadorja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës në Tiranë ka vlerësuar rolin e gruas shqiptare në Ditën Ndërkombëtare të Gruas. Znj. Kim shprehet se, ato meritojnë mirënjohje dhe respekt për atë që bëjnë për të mirën e familjeve dhe vendit.