Uncategorized Avokati i Popullit publikon listat e kandidatëve për KLGJ dhe KLP

Avokati i Popullit publikon listat e kandidatëve për KLGJ dhe KLP

Avokati i Popullit Erinda Ballanca ka publikuar listën e kandidatëve nga shoqëria civile dhe avokatia që kanë aplikuar për Këshillin e Lartë Gjyqësor dhe në Këshillin e Lartë të Prokurorisë.

Ajo që bie në sy në listën e publikuar janë emrat e ish-kryetares së KQZ-së Lefterije Lleshi dhe avokatit Sajmir Visha.

Avokati i Popullit do të vijojë më tej me fazat e tjera të procesit që përfshijnë verifikimin e plotësimit të kushteve ligjore të kandidatëve si dhe zhvillimin e procedurës së vlerësimit dhe renditjes së tyre në bazë të kritereve profesionale dhe morale, duke garantuar një proces të drejtë dhe të bazuar në meritë.

 • LISTA ME KANDIDATË PËR ANËTARË TË KËSHILLIT TË LARTË GJYQËSOR NGA AVOKATIA

1- Erind Germenji

2- Saimir Vishaj

3- Emiljano Hajrulla

4- Adrian Leka

5 – Artan Reçi

6- Eduard Allamani

7- Saimir Kola

8- Mirela Murati

9- Erind Merkuri

10- Ilir Alushi

11- Alban Alimema

 1. Entela Shehaj

13- Fatos Lazimi

14- Julian Kola

15- Sokol Dedndreaj

16- Valbona Greva

 1. Eris Hysi
 2. Klodian Gjermeni
 3. Margarita Kola
 4. Përparim Kalo
 5. Donata Lepenica
 6. Albens Tabaku
 7. Bledar Bajri
 8. Odise Xhelita
 9. Petrit Gaçi
 10. Daniel Ndrekaj
 11. Eduard Mullaraj
 12. Albana Tushe
 • LISTA ME KANDIDATË PËR ANËTARË TË KËSHILLIT TË LARTË GJYQËSOR NGA SHOQËRIA CIVILE
 1. Violanda Theodhori
 2. Diana Dervishi
 3. Erion Fejzulla
 4. Nertila Sadedini
 5. Lefterije Lleshi
 6. Nada Dollani
 7. Zef Macaj
 8. Edison Hoxha
 9. Altin Hazizaj
 10. Andi Muratej
 11. Altin Shegani
 12. Juelda Lamçe
 • LISTA ME KANDIDATË PËR ANËTARË TË KËSHILLIT TË LARTË TË PROKURORISË NGA AVOKATIA
 1. Erind Germenji
 2. Saimir Vishaj
 3. Adrian Leka
 4. Emiljano Hajrulla
 5. Artan Reçi
 6. Eduard Allamani
 7. Saimir Kola
 8. Mirela Murati
 9. Erind Merkuri
 10. Entela Shehaj
 11. Ilir Alushi
 12. Alban Alimema
 13. Julian Kola
 14. Margarita Kola
 15. Perparim Kalo
 16. Donata Lepenica
 17. Albens Tabaku
 18. Daniel Ndrekaj
 19. Petrit Gaçi
 20. Bledar Bajri
 21. Odise Xhelita
 22. Eduard Mullaraj
 23. Albana Tushe
 • LISTA ME KANDIDATË PËR ANËTARË TË KËSHILLIT TË LARTË TË PROKURORISË NGA SHOQËRIA CIVILE
 1. Rezarta Abdiu
 2. Diana Dervishi
 3. Erion Fejzulla
 4. Nertila Sadedini
 5. Lefterije Lleshi
 6. Nada Dollani
 7. Zef Macaj
 8. Altin Hazizaj
 9. Andi Muratej
 10. Altin Shegani
 11. Juelda Lamçe