Showbiz I bën masazh në transmetim ‘live’, por ja çfarë i bën modelja...

I bën masazh në transmetim ‘live’, por ja çfarë i bën modelja seksi (VIDEO)

Ndodh edhe kështu kur e teproni me masazhin! Një masazhator e pësoi prej një modeleje në transmetim të drejtpërdrejt teksa i vendosi duart aty ku nuk duhej.

Rayssa, një modele e njohur braziliane, ishte marrë në një emision për të demonstruar shpërndarjen e një kremi në trup.

Modelja seksi vlerësoi mënyrën me të cilën masazhatori prekte trupin e saj dhe nuk e kishte problem ta provonte.

Por më vonë ai filloi ta tepronte disi duke i vendosur duart aty ku nuk duhej. Modelja fillimisht i dha paralajmërime verbale, e më pas i dha një shuplakë në fytyrë para se të braktiste studion.