Ky është momenti i pabesueshëm kur dy luanë përplasen në një betejë për supremaci dhe të drejtat e çiftëzimit në një rezervat në Kenia.

Përleshja e tyre është fiksuar në kamera nga gjermani Ingo Gerlach.