Horoskopi Bos edhe lind, ja 6 shenjat e horoskopit që janë bekuar me...

Bos edhe lind, ja 6 shenjat e horoskopit që janë bekuar me këtë aftësi

Fjala “bos” është si një thikë me dy presa.

Në situata të caktuara mund të marrë ngjyrime pozitive, ashtu si në disa të tjera mund të ketë konotacion negativ!

Shumë besojnë se të qenët “bos-lider” quajeni si të doni është një aftësi e lindur dhe jo e fituar gjatë jetës!

Me këtë cilësi duket se janë “bekuar” vetëm 6 shenja të horoskopit dhe ato janë:

Dashi

Njerëzit më të vendosur i përkasin gjithmonë kësaj shenje! Janë gjithnjë përpara ta tjerëve, sepse nuk e pranojnë dot faktin të jenë të dytët. Nëse çdo biznes do të drejtohej nga një dash, nuk do të ekonomia nuk do të bënte asnjëherë regres.

Peshorja

Megjithëse peshorja nuk do të ndihej mirë në një pozicion drejtues për shkak të ndjeshmërisë, ajo është ende një “bos” në mënyrën e vet. Ka aftësinë të balancojë çdo gjë në jetë duke mos dështuar asnjëherë në asnjë fushë! A nuk është kjo një ndjesi e jashtëzakonshme? Të dish se ke gjithçka nën kontroll?

Virgjëresha

Virgjëresha nuk përfshihet asnjëherë emocionalisht në situatat, kur këto të fundit mund të prishin punë! Është një shenjë e ftohtë që di si të mbajë distancë dhe mos të lejojë të tjerët të kuptojnë si ndihen në të vërtetë!

Peshqit

Peshqit janë jashtëzakonisht intuitive dhe kjo gjë i bën ata shumë të saktë në parashikimet që bëjnë. Kësisoj kjo shenjë nuk gabon asnjëherë dhe del gjithmonë një Boss!

Akrepi

Akrepi është i këmbëngulës, i përpiktë dhe tejet i vendosur! Këto cilësi e bëjnë atë një shenjë triumfuese.

Luani

Luani është një bos, sepse kështu mendojnë të tjerët! Edhe nëse ju nuk ndiheni të tillë, në sytë e të tjerëve jeni një njeri guximtar, me vizion, tek i cili mund të besojnë.