Aktualitet Fejesë me një amerikan? Ja si mund të përfitoni vizën

Fejesë me një amerikan? Ja si mund të përfitoni vizën

Ambasada Amerikane në Tiranë në një postim në faqen e saj zyrtare të ‘Facebook’ ka bërë një njoftim të rëndësishëm për të gjithë atë persona që duan të pajisen me viza.

Bëhet fjalë për vizën K-1, për të gjitha rastet kur personi i interesuar është fejuar me një shtetas amerikan.

Statusi

“🇦🇱️ | Keni rënë në dashuri këtë verë dhe jeni fejuar? Nëse i fejuari juaj është qytetar amerikan, atëherë ai ose ajo duhet të dorëzojë peticionin për vizën K-1 pranë USCIS për ju. Duhen disa muaj për shqyrtimin e peticionit, ndaj aplikoni sa më shpejt! #pyetanen”, thuhet në njoftimin e ambasadës.