Aktualitet Jo vetëm bastet, nga 1 Marsi hiqen edhe stripclub-et nga Tirana

Jo vetëm bastet, nga 1 Marsi hiqen edhe stripclub-et nga Tirana

Nga 1 Marsi në Tiranë nuk do të lejohen aktivitetet e klubeve të njohura si stripclub.

Me propozim të Erion Veliajt, Këshilli Bashkiak vendosi që këto aktivitete të zhvendosen në periferi apo zona të caktuara siç do të bëhet edhe me pikat e basteve.

Po ashtu për këto aktivitete licencën do ta japë bashkia e Tiranës.

Veliaj ka thënë se të rinjtë nuk do t’i shohë në stripclub-e, por larg veseve të tilla, ndaj dhe në projektbuxhetin e vitit të ardhshëm ka programuar edhe emërtimin e një biblioteke të qytetit me emrin Hamit Beqja, ndonëse inaugurimin e bibliotekës e ka bërë dy muaj më parë.