Extra Keni gjoks të vogël? Ja 5 arsye pozitive

Keni gjoks të vogël? Ja 5 arsye pozitive

Është më lëhtë të bësh sport, të gjesh përmasat e duhura të sytjenave, dhe nuk rrezikon asnjëherë të gabosh e të biesh në vulgaritet.

Këtë mund ta pohojnë Kendall Jenner, Elisa Sednaoui, Charlotte Gainsbourg, Vanessa Paradis, Keira Knightley, Kate Moss, Alicia Vikander, ambasadoret më të njohura të gjoksit të vogël në boten e kinemasë dhe artit.

Kjo është sipas gojëdhënave dimensioni i gjoksit të përsosur, i cili duhet të qëndrojë brenda një gote me shampanjë.

Siç shkruan Psychology Today, burrat me inteligjentë preferojnë përmasat e vogla.

Sipas studimeve të Viren Swami e Martin Tovée, burrat me smart bien në dashuri me gjokset e vogla të femrave sepse tek ato shofin një nevojë më të pakët materiale.

Gjoksi i vogël është feminil dhe preferohet nga burrat më të rafinur sot.

Një femër me gjoks të vogël shpesh është paragjykuar, derisa pasarelat e modës u vendosën në kërkim të tyre.  Ndër vite meshkujt thuhet se kanë preferuar femrat me gjoks të madh, sepse i sillnin më shumë dëshirë seksuale. Por ato që kanë një gjoks të vogël me siguri e dinë që ai ka shumë të mira në jetën e tyre.

Ndjeni më shumë kënaqësi

Hulumtimi nga Universiteti i Vjenës ka dalë në përfundimin se femrat që kanë gjoksin  e  vogël  kanë 24% më shumë ndjeshmëri , sepse janë më të lehta për të stimuluar.

Vishni këmisha pa vështirësi

Femrat që e kanë gjoksin e madh e kanë më të vështirë për të vendosur për veshjen. Ndërsa femrat me gjoksin e vogël, nuk e vrasin mendjen se shumica e veshjeve i rri mirë.

Nuk keni probleme me kurrizin

Studimet kanë treguar se femrat me gjoks të madh, kanë probleme me fundshpinën. E kundërta ndodh me  femrat me gjoks të vogël të cilat nuk kanë probleme të tilla.

Reçipetat nuk mund t’i përdorni

Në shumë raste femrat me gjoks të vogël, edhe nuk përdorin reçipeta. Ato e shijojnë më shumë ndjeshmërinë e lirisë.

Mund të flini në mënyrën që dëshironi

Femrat me gjoks të vogël nuk privohen nga mënyra si flenë. Ato mund të flenë edhe me pozicion që nuk pengohen nga gjoksi.