Extra Luizi heq dorë nga noteria, e kthen kompaninë e tij në QKB...

Luizi heq dorë nga noteria, e kthen kompaninë e tij në QKB për të prodhuar spote, evente dhe koncerte

Pas daljet nga “Big Brother Vip”, Luiz Ejlli përpos projekteve muzikore, duket se do i hyjë dhe biznesit. Ai ka hapur edhe një kompani për produksion televiziv, si dhe në fushën e argëtimit.

Sipas një ekstrakti nga QKB, Luiz Ejlli ka likuiduar detyrimet që kishte ndaj përmbaruesve dhe bankave nga vitit 2019, ku i ishte sekuestruar biznesi i noterisë.

Ndërkohë në datë 21 prill 2022 i është hequr sekuestro, ndërsa më 23 maj në 2023, ai i ka ndryshuar veprimtarinë e saj në QKB.

“Prodhim i produksioneve televizive, spote, konkurse muzikore, festivale apo aktiviteve te zhanerve te ndryshme artistike, sportive, etj.

Organizime masive eventesh, koncerte indoor outdoor, promovim aktivitetesh dhe biznese private ne media visive dhe ne media sociale, kengetar, solist, realizim klipesh, artist, imazh etj.” – thuhet në dokumentin e QKB-së.