Extra Luizi këndon këngën “Sa e shite zemrën”, banorët duartrokasin, Olta mahnitet: Çfarë...

Luizi këndon këngën “Sa e shite zemrën”, banorët duartrokasin, Olta mahnitet: Çfarë zëri…

Teksa banorët shijonin kafen në verandën e shtëpisë të gjithë së bashku, në shtëpi është vendosur dueti i Luizit dhe Juliana Pashës “Sa e shite zemrën”.

Teksa Luizi e këndonte në shtëpi, nuk munguan as duartrokitjet nga banorët që mbetën të mahnitur. Sidomos Olta Gixhari që ia vlerësoi zërin Luizin dhe më pas shkoi edhe pranë tij që ai t’i këndonte refrenin e këngës.