Extra “Mban kryqin e ish-it”, Bardhi dhe Sara i japin fund lidhjes! Debat...

“Mban kryqin e ish-it”, Bardhi dhe Sara i japin fund lidhjes! Debat i fortë në krevat

Marrëdhënia intime e krijuar mes Sarës dhe Bardhit brenda shtëpisë së Big Brother Vip, me sa duket mbrëmë ka padur dhe fundin e saj. Kjo pasi një debat mes dyshes i ka vënë “kapakun” raportit të tyre. Gjithçka ka nisur gjatë një bisede në krevat, ku Bardhi i ka kërkuar Sarës që ti kërkojë falje pasi për të ka thyer shumë principe. Kjo nuk është pritur mirë nga Sara. Gjithë kjo çoi në një debat të fortë, i cili përfundoi me çiftin që i kthyen shpinën njëri-tjetrit.

Debati:

Sara: Do flasësh?!

Bardhi: Unë tentova që ti të qeshesh

Sara: Nuk qesh, nuk dua të qeshmë ty. Do më thuash ca do më thojë?

Bardhi: Jo

Sara: Ok, natën

Bardhi: Jam duke menduar, me pas pak hapësirë

Sara: Ti?

Bardhi: Unë dhe ti

Sara: Sa të duash! Nuk do kemi një distancë, do ketë një ndarje definitive. Sepse ne nuk shkojmë me njëri-tjetrin dhe ti refuzon të përshtatesh me mua

Bardhi: Edhe unë mendoj që ti refuzon të përshtatesh me mua.

Sara: Jo! Unë kam bërë gjithçka, kam bërë shumë sakrifica për këtë marrëdhënie

Bardhi: Ti s’ke bërë asnjë sakrificë, unë kam bërë shumë sakrifica për ty. Kam thyer shumë principe të mia për ty

Sara: Unë nuk kam bërë asgjë?!

Bardhi: Ashtu mendoj unë, je munduar deri ti ku, por…

Sara: Më vdektë mami, jam e skandalizuar për këtë që po dëgjoj nga goja jote.

Bardhi: Nuk je munduar sa jam munduar unë. Unë kam qenë ai që ka mbajtur litarin e lidhjes, ti e ke këputur shumë herë.

Sara: Unë po prisje të thoje më fal

Bardhi: Nuk ke pse prisje, ti duhet të kërkojë falje. E di shumë mirë

Sara: Je gabim

Bardhi: Të kam thënë unë 30 herë më fal

Sara: Gabimin e ke ti jo unë. Unë të lashë vetëm me një gjë që e nise vetëm, tu bashkova rrugës, u ndjeva e pa vlerësuar dhe thashë, gjeje vetë. Kjo ishte një lojë brenda lojës. Ndërsa gabimi jot qëndrojnë në marrëdhënien tonë. E para nuk më vlerësove mendimin, e dyta u largove ndërkohë që unë po flisja. E treta dhe më skandalozja, që për kokë të lumturisë unë do të mbajë jo qëndrim, por supërqëndrim nga kjo sekondë sepse më ke zhgënjyer pa ndihmë, sepse jo vetëm nuk më kërkon ndihmë, por kërkon që të të vijë unë me ndjesë. Turp të të vijë që më bën mua lojë sedre ti, që unë kam frenuar vetën vetëm që mos të prekesh ti, se të lëshoja unë gojën ashtu siç di unë e të shihja unë sa do ishe prekur ti dhe sa ushqim do ti jepja banorëve këtu. Kështu e meriton të të flas. Më kërkon distancë ti mua? Më vdekshin të gjithë, ikë dhe mos më fole më. Nuk më ngel qejfi fare. Në sekondë të çohesh tani dhe të ikësh të krevati tjetër.

Bardhi: Duhet t’i jesh mirëkuptuese një djali që e di që po mban dhuratën e ish-it çdo ditë. Ji mirëkuptues ndaj djalit që i ke treguar që ke qenë shtatzënë një javë më vonë. Ke qenë jo mirëkuptuese.

Bardhi: Një duartrokitje për Sarën, shfaqje e bukur për kamerat! Të ectë loja siç do ti, suksese!