Extra Mirush Kabashi në karrige me rrota, prej dy vitesh vuan nga një...

Mirush Kabashi në karrige me rrota, prej dy vitesh vuan nga një sëmundje e rëndë

Mjeshtri i Madh, Mirush Kabashi është i sëmurë rëndë prej dy vitesh.

Ai ka kryer radioterapi për kurim dhe në përfundim të saj, një punonjëse e një spitali privat ka publikuar një foto bashkë me të.

Ajo vlerëson figurën e Mjeshtrit të Madh dhe thotë se është i pazëvendësueshëm.

Pavarësisht sëmundjes, Mirush Kabashi shfaqet i qeshur dhe plot pozitivitet në foto.