Politika PD e Bashës kallëzon Lindita Nikollën në Prokurori

PD e Bashës kallëzon Lindita Nikollën në Prokurori

Partia Demokratike zyrtare e drejtuar nga Lulzim Basha kallëzon kryetaren e Kuvendit, Lindita Nikolla, për shpërdorim detyre.

Në kallëzim Nikolla akuzohet se ka shpërdoruar detyrën në disa raste duke mos njohur shkresat e depozituara nga PD zyrtare.

Sipas dokumentacionit që është dorëzuar në Prokurori, kryeparlamentarja është njohur me kërkesa të njëpasnjëshme, si zëvendësim të kryetarit të grupit, të përbërjes së grupit, këshilltarëve të grupit etj.

PD zyrtare njofton dhe trupin diplomatik mbi ngërçin e krijuar ke funksionimin e grupit parlamentar të PD. Sipas PD që drejtohet nga Basha, Nikolla po pamundëson funksionimin e grupit parlamentar në Kuvend