Extra Princ Leka njofton zyrtarisht divorcin me Elia Zaharia-n

Princ Leka njofton zyrtarisht divorcin me Elia Zaharia-n

Princ Leka ka konfirmuar zyrtarisht divorcin me Elia Zaharia-n.

Përmes një reagimi zyrtar, Princ Leka shprehet se ‘martesa e ka humbur funksionin e saj, dhe e kanë parë të udhës ta zgjidhin atë me pëlqim reciprok duke filluar procedurat e nevojshme ligjore’.

“Përshëndetje miq dhe dashamirës, Me anë të këtij postimi ju komunikoj zyrtarisht se LTM Princ Leka dhe Elia Zaharia kanë rënë dakord që martesës së tyre t’i jepet fund.

Duke qenë se martesa e ka humbur funksionin e saj, kanë parë të udhës ta zgjidhin atë me pëlqim reciprok duke filluar procedurat e nevojshme ligjore.

Pavarësisht besimit tek instituti i familjes, LTM Princ Leka Il beson se vlerat e respektit dhe mirëkuptimit reciprok do të përbëjnë bazën e marrëdhënies n vijimësinë e saj, që do të ketë si motiv rritjen dhe edukimin e LSM Princeshës Geraldinë!”, thuhet në njoftimin zyrtar të shpërndarë nga princ Leka.