Politika Rama, batuta në Facebook me komentuesit për xhupin e… Juventusit

Rama, batuta në Facebook me komentuesit për xhupin e… Juventusit

Shfaqja e kryeministrit edhe në takimet e fundit në Vlorë me xhupin me logon e Juventusit është bërë shkak për komente të ndryshme nga ana e ndjekësve të tij në Facebook.

Komentuesit i kanë kujtuar se ngeli tërë kohën me një xhup e ka ardhur koha ta ndërrojë e të vesh diçka tjetër, pasi nuk është si ata që nuk kanë para që të ndërrojnë rrobat. Por ja si ua kthen kryeministri:

Replikat

Qytetari: Po per aeroportin kur e keni len te fillojn punimet apo kur rifillojn sgjedhjet e 2021

Rama: Hahaha Miri Miri, veprat nuk jane si komentet ne fb qe sa te shkon ne mend i ben, nga e thena ne te bere ka pune puna! Po ne 2021 besoj do jemi duke e perfunduar ne mos do e kemi perfunduar aeroportin e Vlores

Qytetari: Mirë ato që s’kanë dhe si ndërrojnë, po ti ç’ne gati 1 muaj me atë xhup të Juventusit?

Rama: Edhe e kam nderruar po ti ke hallin e Juventusit s’ke hallin e xhupi

Qytetari: Ja ke nxjer leket ktit xhupit te juventusit…

Rama: Jo, do e nxjerr ne ankand kur te fitoje Juvja Champions League-n dhe me leket e ankandit do qerasim me birra ngushellimi tifozet e Interit dhe te Milanit

Qytetari: Po hiqe ate xhup vish nje pallto

Rama: E vesh edhe me logon e Interit po duhet te ma dhurojne sic ma ka dhuruar Juvja