Politika Rama liron Çuçin nga Ministria e Turizmit

Rama liron Çuçin nga Ministria e Turizmit

Ornela Çuçi, ish-zv.ministre e Mjedisit dhe Turizmit

Zëvendësministrja e Mjedisit dhe Turizmit, Ornela Çuçi është liruar nga detyra.

Vendimi është marrë nga Këshilli Ministrave që më 29 korrik por është publikuar sot në qendrën e botimeve zyrtare.

Çuçi e mbante këtë post që nga viti 2017.

“Në mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr. 9000, datë 30.1.2003, “Për organizimin dhe funksionimin e Këshillit të Ministrave”, me propozimin e Kryeministrit, Këshilli i Ministrave VENDOSI: Znj. Ornela Çuçi, zëvendësministër i Turizmit dhe Mjedisit, lirohet nga kjo detyrë. Ky vendim hyn në fuqi menjëherë”, thuhet në vendim.