Politika Richard Grenell, takim me Ramën: Duhet të bëjmë më shumë për të...

Richard Grenell, takim me Ramën: Duhet të bëjmë më shumë për të liruar Hashim Thaçi

Ish-zyrtari i SHBA Richard Grenell ndodhet në Shqipëri për një vizitë informale ku është takuar me kryeministrin Edi Rama.

Në takimin me kreun e qeverisë shqiptare, që e ka publikuar vetë në rrjetet sociale, Grenell thotë se duhet të bëjnë më shumë për të liruar nga burgu ish-Presidentin e Kosovës Hashim Thaçi.

“Drekova me Kryeministrin Edi Rama, të aleatit tonë më të madh në NATO, Shqipërisë, dhe ramë dakord që duhet bërë më shumë për të liruar Hashim Thaçin që prej 3 vitesh ndodhet në burg në Hagë. Akuzat kundër tij janë të rreme dhe dëshmitarët thonë se janë manipuluar nga Jack Smith”, ka shkruar Grenell në Twitter.